Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Firmakataloger.no foreligger i beta-versjon 

Firmakataloger.no trives også best med en skjermoppløsning på 1280 × 1024 eller høyere i TrueColor.

Nyere elektroniske tjenester

 

På denne siden presenteres de elektroniske produktene som i 2010 opererte i forlengelsen av gule sider-konseptet. Det er i dag bare Eniro som har lov til å bruke begrepet i Norge, på grunn av sin varemerke-registrering. De andre bedriftsopplysningstjenestene viser imidlertid at gult fortsatt er en allmen markør for firmainformasjon.

Gule Sider ®

Eniro's Gule Sider ® Internett er den elektroniske arvtageren av «Yrkeslisten», som på 1980-tallet ble omdøpt til «Televerkets Gule Sider».

Nettstedet nådde i oktober 2008 en ny milepæl – antall personer som brukte tjenesten ukentlig, passerte 1,5 millioner samtidig som antall daglige brukere passerte 300 000, ifølge TNS Gallup.
 
Screenshot av siden er tatt 05.07.2010.

Nettkatalogen

Advista's Nettkatalogen er en skandinavisk katalogtjeneste som driftes av Nettkatalogen NO AS, et heleid datterselskap av norske Advista AS. Advista AS er AAA-rated og ble kåret til Gasellebedrift 2008 av Dagens Næringsliv. Tjenesten ble lansert i 2003. Advista driver også de svenske, danske og tyske katalogtjenestene Gulex.se, Gulex.dk og Gelbex.de samt nummeropplysningen 180.no. Alle tjenestene er basert på egenutviklet teknologi bygget opp rundt kraftige servere og løsninger levert av markedslederen Google.

 
Screenshot av siden er tatt 05.07.2010.